Trésor Hospitality took over the reminiscent of a small, white-washed village composed by traditional two-storey buildings and transformed it into a modern Cycladic complex with deluxe accommodation, luxurious facilities, 3 design swimming pools, spa center and remarkable restaurants.
Conveying the atmosphere and feeling of a luxury accommodation while remaining in line with the legacy and original style of the buildings, Summer Senses introduced in May 2019 a brand-new identity and a second life to this old village. Trésor Hospitality was responsible for the grand pre-opening of the largest and most luxurious hotel on Paros Island. Over the subsequent three years, we successfully managed the property under the 360 Management umbrella. Beyond this initial phase, Trésor Hospitality continued to oversee critical aspects of the hotel's operations, including Revenue, Sales, and HR support.
The 100 luxury rooms and suites at Summer Senses boast minimal aesthetics and a contemporary decoration always under the influence of the Cycladic style. Accommodation options range from deluxe rooms with green garden views to luxurious sea view suites with private pools and all come with premium amenities and services.
Under the management of Trésor Hospitality, Summer Senses has established itself as the most remarkable accommodation on Paros Island. In fact, travelers have honored it with their reviews and votes in TripAdvisor since its first day of operation. A point of reference for the island has attracted a valuable collaboration with the Michelin star Hytra restaurant in Athens creating Galazia Hytra in its premises.
Το Summer Senses που άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον Μάιο του 2019 στη δημοφιλή παραλία Πούντα της Πάρου είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού. Εμπνευσμένο από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, θυμίζει ένα κατάλευκο μικρό χωριό αποτελούμενο από παραδοσιακά διώροφα κτίσματα που αγναντεύουν το Αιγαίο.
Η Trésor Hospitality, ύστερα από την επιτυχημένη υλοποίηση όλων των απαιτούμενων δράσεων πριν από το άνοιγμα αυτού του σημαντικού ξενοδοχειακού έργου, συνέχισε να αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση του ξενοδοχείου για τρία συνεχόμενα έτη μέσω της υπηρεσίας 360 Management. Στη συνέχεια, ανέλαβε επίσης την ευθύνη για τα έσοδα, τις πωλήσεις και την υποστήριξη ανθρώπινου δυναμικού.