TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Η Διεθνής Αναγνώριση του Odera Tinos, Autograph Collection

Η Διεθνής Αναγνώριση του Odera Tinos, Autograph Collection

21 Οκτωβρίου 2024

Φωλιασμένο στο γραφικό Κυκλαδίτικο νησί της Τήνου, το Odera Tinos, Autograph Collection, έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον κόσμο της πολυτελούς φιλοξενίας, χάρη στον εξαιρετικό συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και φυσικής ομορφιάς. Αυτό το εντυπωσιακό θέρετρο έχει κερδίσει τις καρδιές των απαιτητικών ταξιδιωτών και έχει αποσπάσει αναγνώριση από κορυφαία μέσα ενημέρωσης, όπως οι The Times, Conde Nast Traveler, Vogue και άλλα, μέσω της συνεργασίας του με την Perowne International.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Odera Tinos τόσο ξεχωριστό; Ας δούμε τι λένε τα διεθνή μέσα για αυτόν τον εκπληκτικό προορισμό, αποδεικνύοντας ότι η απλότητα είναι η νέα πολυτέλεια σε αυτό το κρυφό στολίδι των Κυκλάδων.

Financial Times

Οι Financial Times αναδεικνύουν τον μινιμαλιστικό κυκλαδίτικο σχεδιασμό του Odera Tinos, με τα κομψά δωμάτια και σουίτες που είναι χτισμένα σε bungalows κατά μήκος του γκρεμού. Η αισθητική του ξενοδοχείου χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και σύγχρονη προσέγγιση, με ουδέτερους τόνους και διακριτικές πινελιές σε θαλασσί και τερακότα. Το άρθρο υπογραμμίζει πως το Odera είναι από τα μοναδικά θέρετρα στην Τήνο, ιδανικό για όσους επιθυμούν πολυτέλεια και ηρεμία στη νότια ακτή του νησιού.

The Times

Η The Times επικεντρώνονται στην προσπάθεια του ξενοδοχείου να διατηρήσει την παραδοσιακή τεχνοτροπία της Τήνου, η οποία αναφέρεται ως "το χειροποίητο νησί" από τον φιλόσοφο Κορνήλιο Καστοριάδη. Με θέα που κόβει την ανάσα, τα 77 δωμάτια του θερέτρου και οι ιδιωτικές πισίνες προσφέρουν μια πραγματική όαση πολυτέλειας και ηρεμίας.

Conde Nast Traveler

Το Conde Nast Traveler αναδεικνύει το Odera Tinos ως το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού, τονίζοντας τον κομψό σχεδιασμό του που ενσωματώνεται αρμονικά στην πλαγιά του βουνού. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν θέα που εκτείνεται από τα βουνά μέχρι το Αιγαίο. 

Vogue

Η Vogue παρουσιάζει το Odera Tinos ως την πύλη της Τήνου στη σύγχρονη πολυτέλεια. Το περιοδικό περιγράφει πώς τα δωμάτια και οι σουίτες του θέρετρου μοιάζουν να "ρέουν" αρμονικά με την πλαγιά του βράχου, δίνοντας την αίσθηση ότι το ξενοδοχείο είναι πλήρως ενσωματωμένο στο φυσικό τοπίο, σαν να ήταν πάντα εκεί.

Robb Report

Το Robb Report αναδεικνύει το διακριτικό προφίλ του Odera Tinos, τονίζοντας πώς το θέρετρο ακολουθεί αρμονικά τη φυσική ροή του τοπίου καθώς κατηφορίζει προς την ιδιωτική του παραλία. Αυτός ο σχεδιασμός προσφέρει στους επισκέπτες εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και σύνδεσης με τη φύση.

NET – A – PORTER

Το NET-A-PORTER παρουσιάζει το Odera Tinos ως ένα νέο, διακριτικό καταφύγιο που συνδυάζει παραδοσιακά υλικά και μαρμάρινες διακοσμήσεις. Το θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες απόλυτη ηρεμία και μαγευτική θέα στο Αιγαίο, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Vanity Fair

Το Vanity Fair επισημαίνει το Odera Tinos για την καινοτόμο αρχιτεκτονική και την εκλεπτυσμένη αισθητική του. Το θέρετρο επαναστατεί την έννοια της πολυτέλειας στις Κυκλάδες, προσφέροντας ιδιωτικές πισίνες και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του.

Wallpaper

Το Wallpaper υπογραμμίζει τον σεβασμό του Odera Tinos προς την πολιτιστική κληρονομιά της Τήνου, χρησιμοποιώντας υλικά όπως το τοπικό μάρμαρο, ξύλο και πέτρα. Οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως τα τόξα και το παιχνίδι του φωτός, προσθέτουν βάθος και πολυτέλεια στην αισθητική του θερέτρου.

House of Garden

Από την άλλη, το House of Garden επαινεί το Odera Tinos για την αναβάθμιση της κλασικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με μια σύγχρονη προσέγγιση που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Από την απλότητα και την κομψότητα του σχεδιασμού έως την εκπληκτική θέα και την ηρεμία που προσφέρει, το Odera Tinos, Autograph Collection, έχει γρήγορα καθιερωθεί ως ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της φυσικής ομορφιάς.